КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

Спонзорства и Донации

 

2012
 СПОНЗОРСТВА ДОНАЦИИ
Спонзор на Струмичкиот карневал 2012 Донација на Ана Ангеловска за студирање на Универзитетот Харвард, САД
Спонзор на 39-от Шарпланински куп Хуманитарна акција на вработените на Стопанска банка во соработка со Црвен крст
Спонзор на Охридско лето 2012 Донација на пакети храна за социјално загрозени семејства во соработка со Црвен крст
Спонзор на летниот музички фестивал „Balkan Music Square" Донација на Клиника за Пулмологија и Алергологија
Стипендија за младиот Марко Чаласан – македонскиот компјутерски генијалец Донација за изградба на црква "Св. Константин и Елена" 
Спонзор на " Strumica Open Fest"  
Спонзор на Фудбалска Федерација на Македонија  
Спонзор на манифестацијата „Ноќ на истражувачи“