КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

Спонзорства и Донации


2011
 СПОНЗОРСТВА ДОНАЦИИ
Стипендија за младиот Марко Чаласан – македонскиот компјутерски генијалец Донација за изградба на нова црква Св. Петка во Кавадарци
Спонзор на Струмичкиот карневал 2011 Донација на компјутерска опрема во Службата за организиран компјутерски криминал при Министерството за внатрешни работи на РМ
Спонзор на 38-от Шарпланински куп Донација на Ана Ангеловска за студирање на Универзитетот Харвард, САД
Спонзор на Охридско лето Донација на Институтот за белодробни заболувања кај деца - Скопје
Спонзор на летниот музички фестивал „Balkan Music Square" Донација на Струмичката епархија
Спонзор на „Школата за лидери“ во организација на Кабинетот на Претседателот на РМ Хуманитарна акција на вработените на Стопанска банка во соработка со Црвен крст
Спонзор на Еко проектот „Trash Fashion" Донација на Центарот за поддршка на деца од загрозени семејство во Шуто Оризари
Спонзор на јубилејниот настан „25 години кариера“ на маестро Борис Трајанов  
Спонзор на 50-годишнината од постдипломските студии по монетарна економија на Економскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ - Скопје  
Спонзор на градскиот патрон „Св. Никола“ во Прилеп  
Спонзор на 60-годишнината од Факултетот за правни работи при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ - Скопje