КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

Спонзорства и Донации


2009
СПОНЗОРСТВА ДОНАЦИИ
Спонзор на изложбата на ликовниот уметник Данчо Кал`чев Донација за изградбата на новите конаци во Манастирот Св. Јован Бигорски
Спонзор на конференцијата со професорот Филип Котлер „Предизвиците на маркетингот во 21 век“ Стипендии за школување реализирани преку Фондацијата „Борис Трајковски“
Спонзор на изложбата на ликовниот уметник Трајче Јанчевски  
Спонзор на Националната Фондација за Трансплантација  
Спонзор на Струмичкиот карневал 2009  
Стипендија за младиот Марко Чаласан – македонскиот компјутерски генијалец  
Спонзор на Детскиот Културен Центар во Скопје  
Спонзор на детскиот фестивал „Златно Славејче“  
Спонзор на фестивалот „Макфест“  
Спонзор на Регионалниот Тренинг Центар при Економскиот Факултет Скопје, УКИМ  
Спонзор на училиште за бремени жени во рамки на ПЗУ Св. Лазар Хоспитал, Скопје