КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

Кариера во СБ

 

 

Кариера

 

Стопанска банка постојано има потреба од надополнување на потенцијалната база на заинтересирани кандидати од следниве области:

 

° Агенти за подршка и продажба на банкарски прозиводи и услуги во 24/7 Контакт Центарот на Банката

° Советници за продажба во филијалите на Банката

° Лица со истакнати резултати и искуство во банкарското работење

° ИТ професионалци со познавање и искуство во дигитален маркетинг, web и графички дизајн

 

Банката го задржува правото, доколку се јави потреба во текот на годината да ги контактира заинтересираните кандидати.

 

Ако сакате да влезете во потенцијалната кандидатска листа за работни позиции кои би се отвориле во текот на годината,

 

 


 

 

Студентска пракса


Ако сте заинтересирани да стекнете студентска пракса во нашата компанија, Ве молиме испратете кратка биографија и придружно писмо, на англиски јазик, со назнака "студентска пракса" на следнaта e-mail адреса: human.resources@stb.com.mk


* Контактирани и повикани на разговор ќе бидат само оние кандидати кои ке влезат во потесниот избор.