КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

ПОДНЕСУВАЊЕ БАРАЊЕ

 

 

ПРАВНИ ЛИЦА

 

Барање за користење на e-banking сервисот можете да поднесете во една од филијалите на Банката со пополнување на следните документи

 

Овластување

Пријава за корисници

 

НОВО: Постојните клиенти корисници на e-banking сервисот кои сакаат да им биде овозможено девизно плаќање потребно е исто така да ги пополнат документите и новиот договор.

 

 

ТРГОВЦИ

 

Доколку сте трговец или сте заинтересирани за соработка со Банката, за повеќе може да се информирате тука, или пак преку нашата филијала i-bank store на тел. 02/3295 - 285/6 или преку e-mail:i-bankstore@stb.com.mk