КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

ДЕМО КОРИСНИК

 

За да можете да ги испробате некои од можностите на е-banking сервисот на Стопанска банка, најавете се со следните податоци:

Корисничко име: demo 
Лозинка: P@ssw0rd

» Најава за демо корисник

Сите информации на демо сметката се измислени. За демо корисникот се достапни само ограничен дел од е-banking сервисите.

На следниот линк можете да ја симнете и погледнете анимираната презентација за е-banking сервисот на СБ

» е-banking презентација (.zip 1.5МB)
» е-banking презентација (.swf 3МB)

Доколку го симнете компресираниот фајл (.zip формат), потребно е да имате алатка за декомпресија на овој формат, да го отпакувате фајлот, а потоа да го отворите и погледнете истиот.

За да ја видите презентацијата (.swf отпакувана или директно симната од вториот линк) потребно е да имате инсталирано Flash Player. Ако немате инсталирано таков плеер на вашиот компјутер, истиот можете да го земете од http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash следејќи ги тамошните упатства за инсталација.