КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

28.05.2019

 

Работно време на i-bank store 29.05.2019

 

Почитувани клиенти,

 

Поради одржување на четврто по ред финале на Microsoft Office Specialist во филијалата i-bank store, истата нема да може да работи со клиенти до 15 часот по што ќе продолжи со работа.

 

Ви благодариме на разбирањето.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна