header image

Празнично работно време - Велигден и 1 Мај

24.04.2019

 

Празнично работно време - Велигден и 1 Мај

 

Ве информираме дека по повод претстојните велигденски и првомајски празници, филијалите на Стопанска банка АД - Скопје нема да работат на 26.04 (петок), 29.04 (понеделник) и 01.05.2019 (среда).

 

На располагање ги имате 24/7 i-bank услуги достапни преку телефон, m-banking, e-banking и преку банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот ви ги честитаат празниците.

 

Стопанска банка АД - Скопје

75години на ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на