header image

Известување за прекин - надградба на картичниот систем 2ри ноември

02.11.2019

 

Известување за прекин - надградба на картичниот систем на 2ри ноември

 

Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека поради редовна надградба на картичниот систем на Стопанска банка, во периодот од 23:45 часот на 02 Ноември до 05:00 часот на 03 Ноември ќе има прекин во работењето на картичките преку ПОС терминалите и банкоматите. Истите ќе бидат во функција после 5 часот наутро на 3ти Ноември.

 

Ви благодариме за разбирањето,

 

Со почит

Стопанска Банка АД - Скопје 

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на