КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

 

25.08.2017

 

Соопштение за неработен ден - 28.08.2017 (понеделник)

 

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод празникот Успение на Пресвета Богородица, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 28.08.2017 (понеделник).
На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

 

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!

 

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна