header image

Есенкси промоции

07.11.2017

 

ЕСЕНСКИ ПРОМОЦИИ НА КРЕДИТНИ ПРОИЗВОДИ

 

И оваа есен, Стопанска банка АД - Скопје креираше понуда за повеќето кредитни производи со што клиентите имаат можност да го изберат најдоброто решение за својот семеен буџет.

Доколку е потребна нова кредитна картичка, тука е VISA Vero кредитната картичка која за сите кои ќе поднесат барање до 05.12.2017 и до 15.12.2017 ќе направат минимум 5 трансакции подарува новогодишен ваучер од 500денари. Секако, картичката продолжува да наградува и во останатиот период преку месечниот попуст за бесплатно купување во Веро или Џамбо а кој се генерира како износ од 3,5% од сите трансакции направени во ВЕРО и во Џамбо како и 0.5% од сите останати трансакции во месецот.

 

За оние кои планираат посериозни проекти, тука е хипотекарниот потрошувачки кредит кој е со 5% гарантирана каматна стапка за првите 3 години за сите клиенти кои ќе поднесат барање до 31.01.2018 година. Дополнително, кредитот се одобрува без административни и трошоци за процена.


Не ги изоставивме и станбените кредити за кои промотивната понуда важи до 15.01.2018година и вклучува 100% попуст на административните, нотарските и трошоците за процена како и каматни стапки гарантирани за првите 5 години и тоа: 3.6% за првите 3 години и 3.9% за следните 2 години.


Не заборавајте, бесплатно можете да се советувате се со нашите референти за кредитирање во филијалите на Банката, со колегите од 24/7 контакт центарот (02)3100 109 или поднесете барање тука и очекувајте го нашиот повик.
Со пример пресметки и анализа на Вашите лични финансии можете подобро да дознаете кој кредитен производ најмногу одговара на Вашите потреби и можности, кој износ може да Ви биде одобрен, на кој рок и кои се потребните документи и чекори за одобрување.

Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна

 

 


Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.