header image

Добитници од анкета 2017

08.03.2017

 

Годишна анкета 

 

Почитувани клиенти,

Стопанска банка повторно успешно спроведе e-mail анкетата за задоволство помеѓу своите клиенти со масовност во одговорите и интерес кај клиентите. Со анкетата Банката се обидува да добие конкретна евалуација за своите услуги, локации, достапност и транспаретно да пристапи кон подобрување на истите.

Од резултатите од анкетата ќе издвоиме дека повторно оваа година расте бројот на клиенти кои забележуваат позитивната промена во услугата која ја добиваат во нашите филијали и истиот изнесува 40%. Согласно глобалните трендови, продолжува и порастот во преференциите кај клиентите за користење на алтернативните канали достапни 24/7 и секако подобрени, поевтини и пофлексибилни.

Како благодарност за своите клиенти кои ја пополнија анкетата, Банката по случаен избор извлече 3 лица на кои ќе им додели подарок и истите ќе бидат контактирани преку e-mail во текот на денешниот ден. За заштита на личните податоци, добитниците се идентификувани со нивниот ID број и со иницијали.

  • Т.С. ID 263584 - i-Pad air 2
  • З.С. ID 2369188 - спортски велосипед
  • J.K. ID 2018301 - викенд за 2 лица во х. Аурора Берово

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.