КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

КЕШ НА РАТИ БЕЗ КАМАТА

 

Корисниците на кредитните картички на Стопанска банка секогаш добиваат повеќе. Ви претставуваме уште една дополнителна услуга на на нашите Visa/MasterCard кредитните картички:


Промоцијата продолжува до 31.12.2016, само во ФИЛИЈАЛИТЕ на СБ, подигнување на готовина на РАТИ ВЕЗ КАМАТА со VISA и MasterCard картичките издадени од Банката!


За оние нешта што може да се купат/платат "само во готовина", не го одложувајте купувањето туку одложете ја отплатата до 10 рати за износи до 15.000 МКД, односно до 12 рати за износи помеѓу 15.001 МКД и 30.000 МКД.

Сега имате причина повеќе да посетите некоја од 65-те филијали на Стопанска банка каде единствено може да ја добиете оваа услуга а истовремено може да се информирате и за останатите атрактивни понуди на банката (бесплатен i-bank пристап и сл.)

Минимален износ за подигнување готовина до 10 РАТИ БЕЗ КАМАТА е 6.000 денари, додека дневниот максимален износ изнесува 30.000 денари. За услугата СБ наплатува еднократна провизија во висина од 5% од подигнатиот износ.

 

Предности на понудата:

  • Брз и евтин (без камата) начин за доаѓање на готовина до 10 РАТИ БЕЗ КАМАТА за износи до 15.000 МКД, односно до 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА за износи од 15.001 до 30.000 МКД.
  • Користење на кредитната картичка како инструмент за краткорочно кредитирање на мали износи.
  • Поголема контрола врз трошоците поврзани со користењето на позајмени средства (можност однапред да си го испланираат трошокот за задолжување).