КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

Повеќе информации за i-bank store

 

Банката на иднината, i-bank store, за првпат стана достапна на пазарот во јануари 2014 година. Оваа современа концепт филијала на клиентите им нуди:

 

  • Пристап до i-bank услугите со помош на специјално обучен тим постојано подготвен да ви помогне  
  • Пријатна и опуштена атмосфера со природна вертикална градина и видео информации придружени со свежо подготвено кафе 
  • Интерактивен дел со симулатор на мобилна апликација, уникатна игра „Пчелка“ за Kinect како и други X-box интерактивни видео игри
  • Едукативни работилници, предизвикувачки презентации, семинари и примена на современената технологија во секојдневниот живот преку нашите редовни настани
  • Пристап до интернет преку wi-fi hot spot кој ја опслужува и околината на i-bank store 24 часа на ден
  • Секојдневни изненадувања, активности и инстант наградни игри за нашите посетители

 

Повеќе информации околу i-bank услугите тука.