КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

Помош при прва најава

 

 

1. Притиснете на копчето Влез за најава на e-banking сервисот

Во случај на проблем при најавата обратете се на нашиот 24-часовен Контакт центар на (02) 3100 109.

 

 

2. Внесете корисничко име и лозинка доделени од СБ.

Внесот потврдете го со притискање на копчето ОК.

 

 

3. При првото најавување задолжително ја менувате лозинката доделена од СБ

 

По Ваш избор внесувате нова лозинка која содржи 8 знака во комбинација од голема буква, мала буква и бројка.

Новата лозинка ја потврдувате со повторен внес и притискање на копчето ПРОМЕНИ.

 

 

4. Се најавувате со Вашето корисничко име и новата лозинка.

 

Со притискање на копчето OK се вклучувате во e-banking сервисот.

При секое следно најавување ја користите Вашата нова лозинка, која по Ваша желба можете повторно да ја менувате преку линкот за Администрација на почетната страна на e-banking сервисот.