КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

ПОДНЕСУВАЊЕ БАРАЊЕ

 

 

Сите физички лица кои имаат денарска или девизна сметка, кредитен или депозитен производ во Стопанска банка можат да поднесат барање за пристап до e-banking сервисот.
 

Едноставно, со едно доаѓање во филијала на Банката поднесувате барање и веднаш ви се издава корисничко име/лозинка но и OTP (one-time-password) уред со кој на наједноставен начин ќе реализирате плаќања преку e-banking сервисот, но во исто време истиот уред ќе можете да го користите и за m-banking и телефонско банкарство со што добивате пристап до сите иновативни решенија кои Стопанска банка АД - Скопје ги изработи за вас.

За користење на OTP токенот за плаќање на е-banking сервисот не ви се потребни инсталации и подесувања, односно можете да го користите од сите оперативни системи и преку сите интернет пребарувачи. 

 

 

ТРГОВЦИ

 

Доколку сте трговец или сте заинтересирани за соработка со Банката, за повеќе може да се информирате тука, или пак преку нашата филијала i-bank store на тел. 02/3295 - 285/6 или преку e-mail:i-bankstore@stb.com.mk