КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

Кориснички упатства

 

Корисниците на OTP токен немаат потреба од инсталација и download на компоненти. Едноставно при пополнување на налог за плаќање се избира опцијата ПРОЦЕСИРАЈ СО OTP и се пристапува кон плаќање. Оваа опција е достапна на сите оперативни системи и интернет пребарувачи.

 

Упатство за прва најава 

Упатство за девизни налози за плаќања во странство

Упатство за купување и продажба на девизи на e-banking

 

 

ИНФОРМАЦИИ

За помош при користење на e-banking сервисот обратете се на нашиот Контакт Центар на 02/3100 109 во било кое време од денот.

 

За подетални информации, забелешки и рекламации испратете e-mail на адресата kontaktcentar@stb.com.mk