КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

Демо корисник

 

За да можете да ги испробате некои од можностите на е-banking сервисот на Стопанска банка, најавете се со следните податоци:

Корисничко име: demo 
Лозинка: P@ssw0rd


Најава за демо корисник

Демо корисникот е симулација на e-banking сервисот а податоците на сметката не се реални. За демо корисникот се достапни само ограничен дел од е-banking сервисите.