header image

20years Stock Exchange

04.04.2016

 

Address by Mr. Toni Stojanovski at the annual conference of the Macedonian Stock Exchange

Mr. Toni Stojanovski, Chief Retail Officer at Stopanska banka AD - Skopje addressed the auditorium at the annual conference, celebrating 20 years of the establishment od the Macedonian Stock Exchange.

The integral text of the addressing is available on the following link.

 

Stopanska banka AD - Skopje

On your side

Apply online
24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Search

Faq

24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.