10.10.2016

 

Прекин во работата на Контакт центарот

 

Почитувани клиенти,

 

Поради прекин во телекомуникациските мрежи и неможноста да се предвиди нивното санирање, во моментов Контакт центарот на Банката е во прекин. На располагање ги имате нашите m-banking и e-banking услуги.

 

Благодариме на разбирањето

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна