04.04.2011

 

Весел 1 април со ПЧЕЛКА детското штедење

Оваа година го збогативме традиционалниот скопски маскенбал на Плоштад Македонија со нашата Пчелка, пријател на сите деца во Македонија.

Сите деца присутни на Плоштадот имаа можност да се сликаат со Пчелка, да поиграат со неа и да добијат мал подарок.

 
Пчелка им посакува на сите дечиња незаборавна забава за овој весел празник.

Карактеристики на Пчелка детски депозит