21.04.2011

Велигден

 

Почитувани клиенти,

По повод Велигденските празници филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат во периодот од 22 до 25 април 2011.

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку банкоматите, e-banking и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!