13.04.2017

 

Соопштение за неработни денови - Велигден

 

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод престојните Велигденски празници, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 14.04.2017 (петок) и 17.04.2017 (понеделник).

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот на Банката ви гo честитаат празникот!