28.04.2016

 

Соопштение за неработни денови, Велигден

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод престојните Велигденски празници, филијалите на Стопанска банка АД - Скопје нема да работат на 29.04.2016 (петок) и 02.05.2016 (понеделник). На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, е-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот на Банката ви ги честитаат празниците!

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна