TOPSI Pay брзи плаќања

 

 

Имате i-bank корисничко име, лозинка и ОТР токен? Подготвени сте за TOPSI Pay!

 

Сличен на Viber или на Messanger TOPSI Pay овозможува брзи меѓусебни плаќања со пријателите. Вграден во m-banking апликацијата на Стопанска банка АД - Скопје, TOPSI Pay овозможува инстант трансфер на средства и без да ја знаете сметката на пријателите - само со избор од именикот. Функционира 24/7 а парите ги имате веднаш на располагање на основната трансакциска сметка и на платежната картичка поврзана за неа.

Не заборавајте да додадете и коментар за плаќањето да биде појасно, но и поинтересно.


Активирајте го сервисот TOPSI Pay веднаш во m-banking мобилната апликација и дозволете и на апликацијата пристап до контактите и/или пријателите од Facebook. Со тоа, сите контакти/пријатели кои имаат активирано TOPSI Pay ќе ви бидат на располагање за брзи меѓусебни плаќања, за делење на сметка и за испраќање на барања.


Ако вашите пријатели не се корисници на i-bank услугите од Стопанска банка, потсетете ги дека истите се бесплатни, достапни 24/7 и се иновативно решение на секојдневните потреби на клиентите.


Секое плаќање се авторизира лесно преку OTP токенот кој бесплатно го добивате со регистрација за користење на i-bank услугите со едно доаѓање во која било филијала на Банката.

 

Повеќе за TOPSI Pay брзите плаќања можете да дознаете од „Најчесто поставувани прашања“, во нашиот 24/7 контакт центар или во филијалите.

 

Условите за користење на TOPSI Pay се достапни на овој линк

 

Преземете ја апликацијата од:

Play Store