Караван презентации на телефонско банкарство

 

Со цел да ја промовира најновата услуга, достапна за сите генерации на клиенти, Стопанска банка започна со караван презентации во дел од филијалите и градовите каде што е присутна. Покрај пример плаќања преку телефонско банкарство клиентите имаат можност да се запознаат со менаџментот на Банката и да ги пренесат своите мислења, потреби и барања до нив. На овој начин Банката успева подобро да ги запознае своите клиенти во регионите во Македонија и останува комплетно посветена на своето мото „на ваша страна“.

 

22.06.2011 Св. Николе

    

 

22.06.2011 Пехчево

  

 

27.06.2011 Скопје, ресторан Лира

 

 

27.06.2011 Скопје, Хотел Холидеј ин


  

 

28.06.2011 Струга, Хотел Бисер

  

 

28.06.2011 Охрид, Ресторан Белведере

  

 

29.06.2011 Скопје, Хотел Холидеј Ин

  

 

30.06.2011 Велес, Ресторан Романтик

    

 

30.06.2011 Куманово, Ресторан Нама

  

 

04.07.2011 Скопје, Холидеј ин

 

 

04.07.2011 Скопје, Холидеј ин

  

 

05.07.2011, Кавадарци

  

 

05.07.2011, Битола

 

  

 

06.07.2011, Тетово

 

 

06.07.2011, Гостивар

 

  

 

 

11.07.2011 Радовиш

 

 

11.07.2011 Виница

 

 

12.07.2011 Дебар

   

 

12.07.2011 Кичево

 

 

13.07.2011 Гевгелија

 

 

13.07.2011 Струмица