21.11.2011г.


Соопштение за неработен ден - Ден на дрвото, 23.11.2011г.

 

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод Денот на дрвото, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат во среда, на 23.11.2011г.
На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

 

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна