20.10.2011г.

 

Соопштение за неработен ден-понеделник (24.10.2011г.)

 

Почитувани клиенти,

По повод државниот празник Ден на македонската револуционерна борба, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат во понеделник, на 24.10.2011г.
На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!