29.12.2011г.

 

Соопштение за неработен ден - 02.01.2012г. (понеделник)

 

Почитувани клиенти,


По повод Новогодишните празници, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 02.01.2012г. (понеделник). Сабота 31.12.2011 е редовен работен ден за филијалите кои работат во сабота.
На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.
Вработените и менаџментот на Банката ви ги честитаат Новогодишните празници!