17.01.2012

 

Соопштение за неработен ден 19.01.2012г. (четврток)


Почитувани клиенти,


По повод верскиот празник Богојавление (Водици), филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 19.01.2012г. (четврток).
На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.
Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна