04.01.2012

 

Соопштение за неработни денови за Божиќните празници

 

Почитувани клиенти,


По повод претстојните Божиќни празници, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 06.01.2012г. (петок) и 07.01.2012г. (сабота).
На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.
Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна