29.12.2011г.

 

Изненадување за секој клиент по повод 67от роденден на Стопанска банка АД - Скопје

 

По повод прославувањето на 67от роденден на Стопанска банка АД - Скопје, Банката во трите свои филијали: Младина (на кеј), ГТЦ и Мајка Тереза подготви изненадувања за секој свој клиент.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна