10.08.2015

 

Соопштение за привремена недостапност на i-bank сервисите

 

Почитувани клиенти,

 

поради системската надградба која беше во тек за време на викендот, во текот на денешниот ден очекуваме привремена недостапност на i-bank сервисите за што однапред ви се извинуваме.

По комплетирање на предвидената интервенција, ќе објавиме соопштение за комплетна функционалност на системите.

 

Со почит,

Стопанска банка АД - Скопје