03.06.2014

 

Соопштение за неработен ден - Духовден 06.06.2014 (петок)

 

Почитувани клиенти,
 

По повод празникот од православна вероисповед – Духовден, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 06.06.2014 (петок).

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна