15.01.2015

 

Соопштение за неработен ден по повод Богојавление (Водици)

 

Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека по повод православниот празник Богојавление (Водици), филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 19.01.2015 (понеделник).

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!

 

Стопанска Банка,

На ваша страна