31.12.2014

 

Соопштение за скратено работно време на филиjaлите

 

Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека по повод Новогодишните празници, сите филијали на Стопанска банка АД – Скопје денес 31.12.2014 (среда) ќе работат до 15:00 часот.

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.


Вработените и менаџментот на Банката ви ги честитаат празниците!

 

Стопанска Банка 

На ваша страна