30.12.2013

 

Соопштение за работно време на 31.12.2013 (вторник)

 

Почитувани клиенти,

 

Ве информираме дека по повод новогодишните празници, филијалите на Стопанска банка АД - Скопје кои редовно работат до 18:00часот, на 31.12.2013 (вторник) ќе работат до 17:00часот.

 

Вработените и менаџментот на Банката ви ги честитаат празниците!

 

Стопанска банка АД - Скопје,

На ваша страна