08.03.2013

Соопштение за работно време 08.03.2013 (петок) и 09.03.2013 (сабота)

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека отвoрање на трансакциска сметка на учесниците во локалните избори 2013, денес (08.03.2013) после редовното работно време, до 24 часот и утре (09.03.2013) од 14 часот до 15 часот може да се направи во следниве Филијали на СБ: Скопје – експозитура Младина (покрај кејот на Вардар), Тетово, Гостивар, Охрид, Битола, Прилеп, Струмица, Штип, Кочани, Струга и Велес.

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна