30.12.2014

 

Соопштение за неработни денови, Новогодишни и Божиќни празници

 

Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека по повод Новогодишните и Божиќните празници, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 01.01.2015 (четврток), 06.01.2015 (вторник) и 07.01.2015 (среда).На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

 

Вработените и менаџментот на Банката ви ги честитаат празниците!

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна