09.04.2012

 

Соопштение за неработни денови за време на Велигденските празници

 

Почитувани клиенти,


По повод претстојните Велигденски празници, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 13.04.2012(петок), 14.04.2012(сабота) и 16.04.2012(понеделник).
На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.
Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна