08.04.2015

 

 

Соопштение за неработни денови - Велигден

 

Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека по повод престојните Велигденски празници, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 10.04.2015 (петок) и 13.04.2015 (понеделник).

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот на Банката ви ги честитаат празниците!

 

Стопанска банка,

На ваша страна