19.12.2014

 

Соопштение за неработни денови на филијала Веро 2 - Тафталиџе

 

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека филијалата Веро 2 - Тафталиџе, нема да работи во период од 20.12.2014 (сабота) до 23.12.2014 (вторник) поради извршување на градежни работи.

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

 

Стопанска Банка

На ваша страна