20.11.2014

Соопштение за неработни денови на филијала Капиштец

 

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека филијалата Капиштец нема да работи на 20.11.2014 (четврток) и 21.11.2014 (петок)

поради извршување на градежни работи.

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

 

Стопанска Банка

На ваша страна