19.06.2013

 

Соопштение за неработен ден - Духовден, 21.06.2013 (петок)

 

Почитувани клиенти,

По повод православниот празник Духовден, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат во петок, на 21.06.2013година.

На располагање ги имате i-bank услугите
достапни преку m-banking, e-banking, телефон и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна