05.09.2013

Соопштение за неработен ден - Ден на независноста

Почитувани клиенти,
По повод државниот празник Ден на независноста, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 09.09.2013 (понеделник).
На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.
Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна