26.08.2011

 

Соопштение за неработен ден 30.08.2011г. (вторник)

 

Почитувани клиенти,По повод државниот празник Рамазан Бајрам, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат во вторник, на 30.08.2011.

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!