31.07.2015

 

Соопштение за неработен ден - 03.08.2015 (понеделник)

 

Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека по повод престојниот државен празник 2ри август – Денот на Републиката, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 03.08.2015 (понеделник).
На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

 

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!