29.07.2016

Соопштение за неработен ден 2-ри Август

 


Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод престојниот државен празник 2-ри август – Денот на Републиката, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 02.08.2016(вторник).
На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-bankingи банкоматитена СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна