27.05.2015

 

Соопштение за неработен ден - 29.05.2015 (петок)

 

Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека по повод престојниот православен празник „Духовден“, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 29.05.2015 (петок).
 

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна