24.08.2012

 

Соопштение за неработен ден 28.08.2012, верски празник Голема Богородица

 

Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека по повод верскиот празник Голема Богородица, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на ден  28.08.2012 (вторник).

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна